Инфо

14. септембар 2017.14. сеп 2017.
БОКС – 30. РЕВИЈА “ЗЛАТНА ЧИВИЈА”

ДРАГИЧЕВИЋУ ТРОФЕЈ

Боксер шабачке “Мачве” Лазар Драгичевић освојио је јубиларну 30. “Златну чивију”. Трофеј заслужио дуелом против Савановића. Одржано 11 званичних борби и један ревијални дуел
Све категорије имале су своје репрезенте на традиционалној “Златној чивији”. Позиву организатора, Боксерском клубу “Мачва”, одазвало се 22 борца из целе Србије, а присутни у хали “Зорка” уживали су у 11 борби. По одлуци жирија највише је показао домаћи боксер Лазар Драгичевић који је ефектним наступом, после прекида, савладао Савановића из Београда. Признање за најборбенији пар такође одлази једном од домаћих боксера. Наш јуниорски репрезентативац Семиз Аличић и Срећковић из Новог Сада разгалили су публику и заслужено освојили признање. Ревији је присуствовало око 300 гледалаца. Судили су: Глигић, Секулић, Андрић, Пурков и Мелеги, док је делегат био Жмукић.
- Задовољни смо одзивом, важно је да је било представника у свим категоријама и да је публика могла да види и будуће и тренутне асове нашег спорта. Надам се да су присутни уживали, а задовољни смо и наступом наших боксера – истакао је председник Мачве Предраг Станишић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa