Инфо

3. фебруар 2011.3. феб 2011.
МЕДИЦИНСКА ШКОЛА “ДР АНДРА ЈОВАНОВИЋ“ И ШКОЛА ЗА УМЕТНИЧКЕ ЗАНАТЕ

ШКОЛЕ ОТВОРЕНОГ СРЦА

Прошлог четвртка, на дан Светога Саве, на платоу између комшијских школа одржана је заједничка манифестација на којој је заједно са суграђанима прослављена школска слава
Овом манифестацијом Медицинска школа и Школа за уметничке занате показале су колико су важни добросуседски односи. Уз помоћ комшијских пекара „Божић“, „Перишић“, „Фигаро“, „Мића-М“, али и пекаре „РАНД-М“ која се налази на аутобусој станици, суграђани су могли да се почасте пецивима, штрудлама и крофнама. Све то се залило топлим чајем које је на лицу места кувало особље ресторана „Цезар“. На тај начин суграђани, ученици и професори могли су се загрејати у хладном зимском даном. На руку је ишло и сунчано време које је допринело свеопштој прослави.
- На предлог тима за хуманитарне активности Медицинске школе и ђачког парламента позвали смо наше комшије из Уметничке школе и ево организовали смо ову лепу акцију „Школе отвореног срца“. Једноставно наша је слава, а она је важна за цело друштво па смо сматрали да би било лепо да позовемо грађане да их почастимо. Тога свега не би било да нам нису помогле околне комшијске пекаре „Божић“, „Перишић“, „Фигаро“, „Мића-М“, али и пекара „РАНД-М“ која нам није комшиница. Наш комшија ресторан „Цезар“ нам је помогао тако што је кувао чајеве за госте. Надамо се да ћемо овако наставити пошто нам је прва година. Планирамо да са овим кренемо сваке године и уприличимо разне активности за нашу славу ““ рекла је Снежана Опачић, директор Медицинске школе „Др Андра Јовановић“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa