Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
МАЧВА НА ПАУЗИ С 13 БОДОВА

МРШАВ И БЛЕД РЕМИ

Можда се Мачва и Бачка могу окарактерисати као борбене екипе, али првенствени окршај протекле суботе није донео никакав квалитет близак елитном рангу. Две грешке, два гола, по један бод
Две изгледне и једну врло солидну прилику имали су гости већ у прва три минута, но није их Макарић искористио. Убрзо, већ у деветом, грешка на средини терена, одлично проигравање Матића где најбољи стрелац умешно успева да изнуди једанаестерац. Прецизан Лазаревић за 1:0. Од тог тренутка до самог финиша полувремена ништа вредно помена. Када су се сви спремали за одмор. После корнера за госте у надокнади, невероватно смушена реакција голмана и одбране Мачве, лопта пролази кроз петерац и спремно је главом дочекује Клисура, 1:1. Иако је већи део наставка домаћи тим имао играча више, на терену се то није показало, чак су Бачвани имали и више лопту у поседу. Шут Гемовића у финишу једино што се може подвести под шансу.
- Превише лако смо примили гол, у најгорем тренутку, а то је много утицало на нас. У наставку борбено, али недовољно добро. Реалан бод и ја сам задовољан пред паузу, још смо и испред Бачке и других екипа, солидна је предност, а наш превасходни циљ је опстанак – рекао је Драган Аничић.
Овог викенда је пауза, а онда “црвен- црне” очекује гостовање на Маракани у наставку Супер лиге.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa