Инфо

19. октобар 2017.19. окт 2017.
Најмлађи  за најлепши град
НАСТАВАК САРАДЊЕ ЈКП “СТАРИ ГРАД”
И ПУ “НАШЕ ДЕТЕ”

Најмлађи за најлепши град

Акцијом сађења цвећа на Тргу настављена је сарадња између Предшколске установе “Наше дете” и ЈКП “Стари град”. Деца из вртића “Снежана” помогли су радницима “Зеленила” да улепшају травнате површине у центру града. Овим је настављена акција “Одговорни према природи и свом граду”. До сада су предшколци посетили Прихватилиште за псе, службу “Зеленила”, а учествовали су и у радионици “Да ли знаш да рециклираш“.
-Раније смо били у расаднику ЈКП “Стари град”, а сада смо позвани да садимо цвеће и улепшамо град. Деца су се веома обрадовала када су чула шта треба да раде. Иначе, негују цвеће и у нашем дворишту, прате све еколошке активности и стално им развијамо свест о заштити животне средине, рекла је васпитачица вртића “Снежана” Драгана Богићевић.
Све посађено цвеће је из сопствене производње “Старог града”. Ово предузеће користи лепо време и за друге сезонске активности.
-Дивна слика је видети децу како саде цвеће. Ово је наша будућност у акцији. Ми имамо доста посла. Време нам иде на руку. Поред садње цвећа, ту је и кошење траве и други сезонски послови на уређењу града. Све радимо заједно са ЈП “Инфраструктура”, навео је Војислав Стојчић, шеф службе “Зеленила” у ЈКП “Стари град”.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa