Инфо

19. октобар 2017.19. окт 2017.
СКЛАДАН ТИМ ЗА НАЈБОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ
ЗОРКА КЕРАМИКА НА ШАБАЧКОМ САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА

СКЛАДАН ТИМ ЗА НАЈБОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ

“Овакви догађаји су од изузетног значаја за нас јер нам дају прилику непосредног контакта са кандидатима и велику могућност одабира најбољих за наш тим, јер само мотивисан и задовољан тим може да оставри најбоље резултате. Верујемо да је формула успеха у комбинацији знања, вештина, жеље за усавршавањем и страсти”
Да ли због поверења у традицију дугу преко четири деценије, високог међународног рејтинга, или добре бриге о радницима, на јуче одржаном Сајму запошљавања Шабачке филијале Националне службе за запошљавање, истакнуто место међу бројним послодавцима припало је штанду “Зорка-Керамике”.
-Овакви догађаји су од изузетног значаја за нас јер нам дају прилику непосредног контакта са кандидатима и велику могућност одабира најбољих за наш тим. Претходних година користили смо Сајам како би освежили и ажурирали ХР базу новим ЦВ-ма, тако да приликом других видова регрутовања користимо те биографије. Овај пут одабрали смо другачији приступ који подразумева ближи контакт са кандидатима. Оно што би посебно истакли је податак да, иако смо статус једне од водећих компанија у производњи керамичких плочица стекли пре свега захваљујући квалитету оствареном посредством сталног усавршавања технологије и модернизације процеса производње, богатој понуди и дизајну који прати најсавременије светске токове, сматрамо да су људи наше највеће богатство – истиче Тијана Обровац испред “Зорка -Керамике”.
Сходно овом уверењу у фабрици која данас запошљава преко 200 људи, различите образовне структуре, сматрају да само константним улагањем у запослене могу ојачати лидерску позицију, али и омогућити даљи раст и развој фирме.
-Само мотивисан и задовољан тим може да оставри најбоље резултате. Верујемо да је формула успеха у комбинацији знања, вештина, жеље за усавршавањем и страсти. Приликом запошљавања нових радника неопходно је да препознамо ова четири елеманта, док је, касније на нама да обезбедимо добру радну климу у којој ће се знање увећавати а почетна енергија распламсати. Због тога, поред плате и одличних услова за рад, наши запослени имају могућност сталног професионалног раста како преко разних тренинга, али и због чињенице да раде у компанији која послује у међународним оквирима- објашњава Тијана Обровац, и додаје.
-“Зорка-Керамика” је пре свега фирма која се бави производњом, па нам углавном одговарају кандидати различитих структура средњег образовања. Наравно да одређене позиције захтевају и одређене квалификације и стручно знање (машинска техничка служба), а често и претходно искуство, јер процеси у производњи су интензивни те подразумевају брзо реаговање и ефективан рад. Са друге стране, не тако ретко имамо прилику да запошљавамо лица која немају претходно радно искуство на тим пословима и која уз адекватну обуку улазе у процесе рада. Но, оно што нам је најбитније је да неком одговара позиција на којој ради, и да он одговара позицији, јер само тако посао може да се обавља са успехом.
СИГУРНИ ПАРТНЕРИ
“Зорка-Керамика” је једна од водећих компанија у производњи керамичких плочица. Преко 40 година рада је, како наводе, створило поверење и партнерски однос ове фирме са дистрибутерима и купцима, што представља сигуран темељ за будући рад и развој, и мотивацију да увек буду другачији и бољи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa