Инфо

30. новембар 2017.30. нов 2017.
АМБИЦИЈА ФИНАЛНИ ТУРНИР
ВАТЕРПОЛО - ЧЕТВРТФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ

АМБИЦИЈА ФИНАЛНИ ТУРНИР

Ватерполисти Шапца играли су Ф4 Купа Србије претходне, а то желе и ове године. Жељу да их у томе спрече имају Крагујевчани, но како су Шапчани домаћини, свакако квалитетнији, они би морали и да се питају на тој утакмици
Нема познаваоца ватерпола у Србији који у набрајању четири најквалитетнија тима не би међу њих сместио и ВК “Шабац”, свакако уз београдске ривале и “Војводину”. Резултати то свакако оправдавају, а тако посматрано, Шапчанима је место и на завршници Купа Србије. Жреб је овај пут четвртфинале донео у Шабац, а последња препрека на пут ка Ф4 су спортски пријатељи из Крагујевца, играчи “Радничког”. Дуелом у Београду Шапчани су, што се календарске године тиче, окончали А2 лигу и потпуно су посвећени завршници Купа.
“Раднички” је пре само три године играо финале Купа шампиона, пре четири освојио ЛЕН куп, пре две се радовао у Купу Србије. Носили су његову капицу: Филиповић, Удовичић, Бурић, Злоковић, но како су брзо доспели до врха, тако је уследио и пад, те је екипа на новом почетку у овим тренуцима. Кренули су од Прве Б лиге, сада су у Првој А, предводник је прошлогодишњи центар Шапца Алекса Манић. Шабац има терет фаворита, али ни тај терет, с обзиром на квалитет, не сме бити претежак.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa