Инфо

11. јануар 2018.11. јан 2018.
РОТАРИЈАНЦИ БЕБАМА
РОТАРИ КЛУБ ШАБАЦ

РОТАРИЈАНЦИ БЕБАМА

Ротари клуб Шабац, већ пету годину заредом дарује родитеље првог женског и првог мушког детета рођеног након православног Божића, са жељом да деца, као наше највеће богатство, расту у квалитетним условима и израсту у вредне и успешне људе. Ове године знак пажње у виду ваучера од 12.000 динара припао је Катарини Пантелић која је родила дечака и Мари Марковић, мајци новорођене девојчице. Поклоне је уручила др Славица Ђурић, специјалиста Опште хирургије.
Председница Ротари клуба Шабац Љиљана Јовановић истакла је да се Ротари клуб Шабац труди да укаже на то колико је организацији важна породица као и сам чин рођења.
-Овом приликом смо желели да наградимо и да истакнемо сам добар чин код људи који не чекају посебан тренутак за рађање, којима је сваки тренутак подесан за тај изузетан догађај. Надам се да ће им ваучери које смо им даровали помоћи у првим данима родитељства и обезбедити оно што је потребно – истакла је Љиљана Јовановић.
Доктор Драган Милошевић, начелник Гинеколошко–акушерског одељења Шабац, изразио је захвалност Ротари клубу Шабац на вредним поклонима и истакао како сваки знак пажње веома значи.
-Ова традиција траје више година и ми смо Ротари клубу изузетно захвални. То је једна од организација које су друштвено одговорне и помажу породилиште Шабац. Позивамо и друге организације да учествују у лепоти рађања наше деце у Шапцу. Сваки поклон може јако да помогне, унапреди и повећа број наше деце. Сваки знак пажње значи пуно за наше породиље - истакао је др Драган Милошевић.
Ротарy Интернатионал је организација успешних, пословних људи, остварених у делатностима које обављају и као један од циљева, сваки Ротаријанац има задатак да несебичним служењем узврати заједници која га је створила. Овим путем, показали су да сматрају да је улагање у нове нараштаје један од примарних начина њиховог деловања. На исти начин награђују успешне ђаке, студенте, а исто тако додељују признања за допринос заједници појединцима на крају њихове каријере.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa