Инфо

3. март 2011.3. мар 2011.
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ

КОРИСТ ЗА ЦЕО ОКРУГ

У току нешто више од два месеца колико постоји у Центру за стручно усавршавање на Летњиковцу организован незанемарљив број предавања. Иако је програм за март већ резервисан за бројна дешавања, директор ове установе Горан Стојићевић тврди да је досадашњи рад само полазна основа за будућност. За упошљавање пуних капацитета Центра треба ангажовати просветаре из целог Мачванског округа
У децембру прошле године у Шапцу је отворен један од девет у Србији, центара за професионални развој запослених у образовању. Објекат површине од 500 квадрата, са просторијама опремљеним за све видове обука, усавршавања и презентација лоциран је на Летњиковцу, док су изградњу и опремање финансирале Влада Швајцарске и шабачка Градска управа.
- Регионални центри за професионални рзвој запослених у образовању успостављени су кроз пројекат Стручног усавршавања образовног кадра, захваљујући меморандуму о разумевању, потписаном још 2003. године између Владе Швајцарске и Републике Србије. Центар у Шапцу почео је да се гради у априлу 2010. године, а са радом је почео средином децембра. У његову изградњу и опремање уложено је око 18 милиона динара. Од чега је Швајцарска влада уложила 10 милиона, а остатак новца је обезбедила Градска управа Шабац ““ каже мр Горан Стојићевић, директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa