Инфо

14. јун 2018.14. јун 2018.
МЕДИЦИНАР ДОБИО НОВУ УПРАВУ

О(п)стати у врху

Финалисту Купа Србије и шампиона Србије из сезоне 2016/17 “Медицинар”, од наредне сезоне предводиће делимично измењена управа клуба. Нови председник Управног одбора је Бојан Радукић, некадашњи председник ЖРК “Мачва”, другог рукометног клуба из Шапца. Одбор, уз староседеоце Петра Фајфрића и Сретена Пајића, сада чине и Драган Петровић, односно Игор Максимовић.
-Циљ је борба за плеј оф ове сезоне, пласман међу четири најбоље, а дугорочно, кроз неколико година, поновна борба за титулу првака. Желимо тим базиран на играчицама из наше школе који се бори за врх. Велику пажњу ћемо, баш из тог разлога, посветити млађим категоријама, а наше девојчице ће, уместо турнира, од јесени играти једну од лига – истиче Радукић.
Нови је и шеф стручног штаба. Сениорке ће предводити бивша рукометашица “Медицинара” и репрезентативка Југославије Сандра Колаковић.
- Ред, рад и дисциплина. Све најбоље девојке из млађих категорија добиће прилику у првом тиму, апсолутно смо посвећене прављењу екипе од играчица пониклих у овом клубу. Наравно да ће бити долазака, али ће то бити само рукометашице репрезентативног потенцијала које могу одмах да помогну екипи базираној на сопственој школи. Нови капитен тима је Јована Перић, а за сада знамо да наредне сезоне наш дрес неће носити Сузана Ћубела и Слађана Прелевић, уз Ану Радовић. Наравно, Ана остаје на позицији спортског директора. Рад ћемо организовати на нивоу репрезентације, сваки ниво клуба мора бити врхунски. Надам се да ћемо и у наредним сезонама имати подршку пуне Гимназије, да ће публика имати стрпљења, бити наша снага, а ми ћемо узвратити лепим, ефикасним рукометом и великом борбеношћу – додаје Колаковић.
Почетак припрема је у првој недељи августа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa