Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
Љ. Ивковић

Љ. Ивковић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Без притиска за Шапчанке

Синоћ гостовање у Врбасу после величанствене победе над Наисом. Бекамент ривал за викенд, још једна прилика за игру без притиска. Опстанак све ближи, доказан суперлигашки квалитет
Не знамо како је завршен синоћни дуел Медицинара и Врбаса, одигран у војвођанској варошици, но после невероватне игре и победе ван свих очекивања над кандидатом за титулу Наисом, остаје жал што трибине нису отворене и што не може више људи да гледа игру девојака чији је просек година тек нешто изнад пунолетства, само захваљујући две рукометшице. Практично још деца „узела су меру“ клубу који претендује на титулу, који је претрпео само један пораз од почетка сезоне, тиму који је значајно искуснији и предвођен селектором Љубом Обрадовићем. Успеле су девојке овдашњег клуба да почну добро меч, да се враћају после падова, да играју фанатично, борбено и за своје године несвојствено искусно када беше најважније.

Медицинар – Наиса 33:30 (14:13)
Сала Гимназије. Судије: Тривковић и Милосављевић. Седмерци: Медицинар 4 (2); Наиса 4 (2). Искључења: Медицинар 4; Наиса 8 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Обреновић 7, Мијаиловић 6, Радукић 1, Нинковић 1 (14 одбрана), Обрадовић 1, Цветиновић, Крстић 9 (2), Радић, Ракић, Самарџић, Ивковић 4, Глишић, Благојевић 4.
НАИСА: Чогуровић, Ранђеловић, Петковић, Ђуровић, Радовић, Стојановска 2, Петковић, Петровић, Ивковић, Станковић 5, Николић, Филиповић 7 (2), Симатовић 4, Сукур 6, Тасић 3, Гагидова 3.


-Ми нисмо очекивали победу, али смо је сањали. Снове нам нико не може отети и моје девојке су показале да су кадре да их остваре. Играле су борбено, фанатично, искусно иако нису искусне и мало је рећи да сам поносна на њих, не само после ове утакмице, већ због свега што чине у текућој сезони – наглашава тренер Сандра Колаковић.
У изузетном низу мечева, већ су два бода испунила сва очекивања, можда и превазишла, те је све више од тога бонус. Можда је салдо увећан у Врбасу синоћ, а када за викенд у Шапцу буде Бекамент, биће то још једна прилика да без било каквог притиска тим пружи добру игру, резултат и ако изостане није проблем када је на другој страни снажан противник. Да није било прекида, Аранђеловчанке би несумњиво освојиле титулу претходне сезоне, ове нису на том нивоу, иако је дуго првенство. Тонковић, Стаменић, Радојичић, Бошковић на клупи, уз Рајевићку, Марину Томић, све су то позната имена и док су представљали Медицинар. У Аранђеловцу је Бекаменту требало 40 минута да победи отпор Шапца. Бор није бољи од Медицнара, а савладао је Бекамент, дакле могуће је, сањају свакако ново чудо, није реално, али...

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa