Инфо

18. фебруар 2021.18. феб 2021.
Низ незгодних ривала: ЖРК Медицинар

Низ незгодних ривала: ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Још један великан

Шапчанке синоћ имале куп гостовање у Бору. Јагодина прејака. Наиса велики фаворит у недељу. Наставак низа тешких утакмица, али велика залиха бодова гарантује мирнији приступ
Јагодина је, очекивано, била прејака за Медицинар, исход четвртфинала Купа у коме је овдашњи тим гостовао у Бору, у овом тренутку не знамо, али свакако су младе рукометашице у низу тешких мечева. У недељу гостује нишка Наиса, попут Јагодине претендент на титулу и успешан представник Србије на евро сцени. Екипу предводи селектор Љубомир Обрадовић, међу првотимкама је и доскорашње крило Медиицнара Срна Сукур, док окосницу чине: Петковић, Стојановска, Филиповић, Теодора Петковић.
У десет мечева Наиса је само једном поражена, али је то било убедљиво, у мечу против Јагодине, но све остале дуеле, укључујући меч у Крагујевцу и дерби против Бекамента одиграле су убедљиво, уз заслужене победе.
Медицинар после Нишлијки очекује важан меч у Врбасу, а потом гостује у Шапцу Бекамент. Изузетно тешка ниска дуела, али половичан учинак у десет одиграних кола даје добру залиху и мир „плаво – белима“ пред много важније утакмице које следе у марту и априлу када треба потврдити добру форму с почетка и рутински осигурати опстанак учвршћујући се на средини табеле.


Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa