Инфо

21. јун 2018.21. јун 2018.
Најбољи мали сликари, писци, спортисти
Награђени ученици на конкурсу “Мој град”

Најбољи мали сликари, писци, спортисти

На градском Тргу, протекле седмице су додељене награде за ученике осам основних школа који су учествовали на ликовном и литерарном конкурсу поводом обележавања Дана Шапца, као и прве три фудбалске екипе. Награђено је укупно 82 ученика. Поклоне у виду књига ученицима је доделио Горан Стојићевић, помоћник градоначелника за образовање. Мали фудбалери из Основне школе “Николај Велимировић” добили су прелазни пехар и медаље за прво освојено место.
- Надам се да ће ово и следеће године бити већ традиционално дружење са децом. Мислим да је ово једна одлична идеја, коју промовише Друштво учитеља. Друштво осмишљава и реализује многе волонтерске активности усмерене ка шабачким ученицима, које треба да им помогну да касније буду добри ученици, добри грађани Шапца и пре свега добри људи - навео је помоћник градоначелника за образовање Горан Стојићевић.
Друштво учитеља Шабац и Град Шабац су расписали ликовни и литерарни конкурс, за најмлађе ученике основних школа поводом обележавања Дана Шапца. Награђени су најбољи мали сликари, писци и спортисти.
- Учитељско друштво по други пут расписало је конкурс на тему “Мој град”, за ученике од првог до четвртог разреда. Имали смо и традиционални турнир у фудбалу за ученике четвртог разреда, који смо организовали у Хали спортова. Догађај на Тргу је завршница на којој им додељујемо дипломе, књиге и медаље. Спортски савез нам је изашао у сусрет приликом организовања турнира, Издавачке куће “Едука” и “Креативни центар” су нам поклонили књиге и наравно без града Шапца, не бисмо могли да организујемо овако лепу манифестацију за наше најмлађе суграђане - истакла је Сузана Мијушковић председница Друштва учитеља Шапца.
Доделу награда је увеличао наступ малог хора Музичке школе у пратњи Соње Живковић, професорке клавира.

М.Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa