Инфо

21. јун 2018.21. јун 2018.
Чаробни свет бајки
Осма Библишина рингераја у
Библиотеци шабачкој

Чаробни свет бајки

Не тако давно, чаробна тврђава књига је отворила своју капију за одабране. Они који су имали среће да тог топлог јунског дана уђу у магично краљевство бајки дружили су се са Алисом, Палчицом, Капетаном Куком, Разбојником Ађом, Малом сиреном и многим другима. Кроз измаштани свет бајки децу су водили добро познати јунаци, Бибилина и Библиша. Са невероватним причама придружили су им се бројни другари из вртића “Снежана”.
Бибилиотека шабачка је осам година домаћин и организатор навеће и највеселије рингераје у граду, Бибилишине рингераје.
- Веома смо срећни и задовољни што је у оквиру програма приказана представа коју смо реализовали у сарадњи са Предшколском установом “Наше дете”, конкретно са вртићем “Снежана”. Малишани су у последњих годину дана редовно долазили у Бибилиотеку и са својим васпитачицама, припремали представу “Одисејев времеплов”. Када је двориште Бибилиотеке испуњено гостима и наше срце је препуно што нам даје ветар у леђа да наставимо и следеће године будемо још бољи - нагласила је Кристина Алексић, саветник за програме културе у Бибилиотеци шабачкој.
Програм “Библишина рингераја” је намењен деци предшколског узраста и онима који су тек кренули у школу, али су увек добродошли малишани свих узраста. Порука овогодишње Бибилишине рингераје била је у складу да темом “И живели су, са књигом у руци, срећно до краја свог живота”.

М.Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa