Инфо

14. април 2011.14. апр 2011.
ФУДБАЛ: ШАБАЦ: ФК „МАЧВА“- ФК „ПАРТИЗАН“ (Бумбарево брдо) 0:1 (0:0)

„БУМБАРИ“ - ДРУГИ ПУТ

Шабац, 09.04.2011.године. Стадион: ФК „Мачве“. Гледалаца 300. Стрелац: Седларевић у 73. минуту (ФК „Партизан“). Жути картони: Васић у 90. минуту (ФК „Мачва“) и Андрић у 90. минуту (ФК „Партизан“).
Степандић, Тајдић, Пејовић, А.Радовановић, Ристивојевић, Обровац, Самуровић, Радовановић, Туфегџић, Ковачевић, Гаврић.
Већ је куп утакмица у Владимирцима наговештавала резултат утакмице са ФК „Партизаном“ из Бумбаревог брда.
ФК“Мачва“ је пружила игру без стварне агресије (домаћин губи а тек у последњем минуту добије жути картон), без идеје и решења. Гости из Бумбаревог брда пружили су организовану игру, надиграли ФК“Мачву“ у свим елементима игре, чак и у домену основне фудбалске технике.
Свака част „Бумбари“.
Нема сумње да ФК „Мачва“ по именима има један од најбољих тимова у лиги, али имена не играју фудбал. Што би рекли стари Латини: „Хиц Родос, хис салта“.
ФК „Мачва“ има најбољег голмана у лиги. Искусну и квалитетну одбрану (Тајдић, Пејовић). Шта рећи о везном реду, где је искусни Самуровић, играч који је играо Телеком лигу Србије (Лазић), затим прволигашки играч (Обровац), напад у коме је искусни Ковачевић и тренутно најбољи играч ФК „Мачве“ - Гаврић. Сваки од њих би требао да се прошета у првих тридесет минута кроз одбрану нпр. ФК“Борца“ из Шапца, постигне или намести два гола, скине копачке и каже: „Ја сам за данас завршио“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa