Инфо

21. април 2011.21. апр 2011.
У ШАПЦУ ПСИ ЛУТАЛИЦЕ НАПАЛИ ПЕНЗИОНЕРА

НОВАК ЈЕДВА СПАСАО ЖИВУ ГЛАВУ

На споредном улазу у круг хируршког блока Опште болнице Шабац четири пса луталице напала пензионера Новака Иконића са Летњиковца код Шапца. Поцепаних ногавица преплашени човек дошао у редакцију „Гласа Подриња“ да укаже на опасност која у овом делу града прети пролазницима, а посебно деци и немоћнима
Новак Иконић, пензионер из шабачког приградског насеља Летњиковац пошао је у прошлог понедељка на лекарски преглед у шабачку Општу болницу. Ишао је бициклом. На споредном улазу у болнички круг, иза Хируршког блока, на Иконића су неочекивано насрнула четири пса луталице. Док је уплашени човек покушавао да сиђе са бицикла и да се заштити, разјарене животиње поцепале су му ногавице на панталонама. На срећу, Иконић је успео да се заштити бициклом и да разјури животиње.
Не знајући коме да се обрати, у великом шоку у коме се неочекивано нашао, Иконић је дошао у редакцију „Гласа Подриња“и испричао шта му се десило.
- Молим вас, предузмите нешто да се овако нешто не деси неком детету или немоћном човеку. Ја сам успео једва да се заштитим, али, замислите да је уместо мене пролазило неко дете. Била би то непоправљива трагедија. Постоји ли ико у овом граду да спречи трагедију која свакодневно прети од паса луталица? - пита се Новак Иконић и додаје да он лично много воли псе, али да су пси луталице не само ругло овог града, већ и велика опасност која може да угрози животе пролазника. Зато, по његовом мишљењу, треба деловати превентивно и ове животиње под хитно склонити са шабачких улица.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa