Инфо

10. јануар 2019.10. јан 2019.
Пакетићи за најмлађе у болници
Новогодишња акција Ротари клуба “Шабац” и компаније „Јазаки“

Пакетићи за најмлађе у болници

Ротари клуб “Шабац” и компанија "Јазаки" организовали су заједничку новогодишњу акцију за децу која празнике проводе на одељењу педијатрије и хирургије шабачке Опште болнице. Малишане су обрадовали празничним пакетићима. На одељењу се налази двадесет четворо малишана, од којих већина нема ни годину дана.
- Ово је последња у низу акција којом смо заокружили успешну 2018. годину. Част нам је да у сарадњи са компанијом светског реномеа као што је "Јазаки" будемо пријатно изненађење за малишане који не могу Нову годину дочекати са својим најближима. Наша жеља за њих је да што пре се врате својим домовима, а надамо се да ће им пакетићи улепшати дане који долазе - истакао је Зоран Живковић, председник Ротари клуба “Шабац”.
Деда Мраз, Ротари клуб “Шабац” и друштвено одговорна компанија „Јазаки“ су се побринули да новогодишња чаролија стигне до најмлађих који нису у својим домовима за празнике.
- Болница није идеално место да се проведу празнични дани, те смо желели да на овај начин искажемо друштвену одговорност као важан сегмент деловања компаније "Јазаки" и колико можемо деци улепшамо празнике - додала је Николета Илић, виши специјалиста за запошљавање компaније "Јазаки".

М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa