Инфо

31. октобар 2019.31. окт 2019.
Велика срамота за државу
СКУП ПОДРШКЕ АЛЕКСАНДРУ ОБРАДОВИЋУ У ВАЉЕВУ

Велика срамота за државу

Моја порука Обрадовићу је да издржи, ничија није горела до зоре, а милиони слободних људи у Србији су са њим, уз њега, и диве се његовој храбрости. Александар је херој наших дана, јунак Србије у којој нико више не жели да живи. Ко би желео да живи у земљи у којој су патриоте у затвору, а криминалци на слободи?
У Ваљеву је у понедељак организована протестна шетња у знак подршке раднику Крушика и узбуњивачу Александру Обрадовићу коме је одређен кућни притвор. Истовремено, организовано је и потписивање петиције за његово пуштање на слободу. Протесту су присуствовали председник Демократске странке Зоран Лутовац, градоначелник Шапца и председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић, заменик градоначелника Шапца и председник Извршног одбора ДС Душан Костадиновић, председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић, као и представници „1од5милиона“.
Током окупљања испред фабрике „Крушик“ грађани су облепили улаз у фабрику са налепницама „Узбуњивачи, будите се, крајње је време“, а затим су се упутили ка кући Александра Обрадовића.
Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић казао је на скупу посвећеном узбуњивачу из Крушика да је Александар Обрадовић јунак данашње Србије.
- Велика је срамота за државу Србију што је Александар Обрадовић, после свега што је преживео пре неки дан, практично избачен са посла и што је његова породица поред незабележеног терора режима, сада изложена и угрожавању најосновније егзистенције. Уместо да су Вучић и министар полиције Стефановић позвали на разговор узбуњивача Александра Обрадовића и пред камерама државне телевизије му се јавно захвалили што је штитио интересе државе у Крушику и тиме подржали све грађане да пријављују случајеве корупције и поткрадања државе, они су га ухапсили на најбруталнији начин, као да је међународни терориста, истакао је Зеленовић.
Он је додао да сви знају да је циљ да се утера страх у кости грађанима, да ћуте и трпе све злоупотребе везане за државни новац.
- Моја порука Обрадовићу је да издржи, ничија није горела до зоре, а милиони слободних људи у Србији су са њим, уз њега, и диве се његовој храбрости. Александар је херој наших дана, јунак Србије у којој нико више не жели да живи. Ко би желео да живи у земљи у којој су патриоте у затвору, а криминалци на слободи? Државе у којој кукавице носе лажне униформе, а родољуби раде на одређено, отац једног министра тргује оружјем, док други плагира докторат? Најмање што можемо да урадимо за своју земљу и своју децу је да се узбунимо. Ослободимо Александра Обрадовића, сви - заједно, закључио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa