Инфо

12. новембар 2020.12. нов 2020.
Игром против епидемије
ОДРЖАН ДРУГИ НИКА ДЕНС ФЕСТ

Игром против епидемије

Деца су се такмичила у категоријама од кидс до јуниора у 10 плесних дисциплина, од којих је једна и денс фитнес
у ком је “Ника” неприкосновена на
територији Србије
Фитнес студио “Ника” у сарадњи са “5678 Community” организовао је други Ника денс фест (Nika dance fest). Такмичење је одржано последње суботе октобра у Соколани и на њему су учествовала деца из више градова из Србије.
Због епидемије коронавируса, такмичење није могло да буде интернационализовано као прошле године. Поштоване су све епидемиолошке мере и ово је вероватно до пролећа последњи овакав догађај који је реализован уживо.
Деца су се такмичила у категоријама од кидс до јуниора у 10 плесних дисциплина, од којих је једна и денс фитнес у ком је “Ника” неприкосновена на територији Србије.



-Била ми је част и задовољство што смо у овако отежаним условима ипак успели да одржимо такмичење. Највећа сатисфакција ми је била када сам видела колико то значи и родитељима и деци и осмехе на њиховим лицима. Деци је недостајала игра и дружење. Ово је било тек друго такмичење, од почетка епидемије, које је одржано уживо, навела је Сања Никшић Ника, власник и инструктор Фитнес студија “Ника”.
Шабачки клуб је почетком септембра учествовао на једном међународном онлајн такмичењу где су освојили прво место у денс фитнесу и на такмичењу у КПГТ-у прошлог месеца где су освојили два прва места, у конкуренцији деце и тинејџера.
Сања Никшић Ника се већ низ година труди да рекреативце у Шапцу упозна са евроспким и светским трендовима у области фитнеса. Организује семинаре, промотивне тренинге, а у њеним програмима вежбања свако може пронаћи оно што му одговара.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa