Инфо

11. август 2011.11. авг 2011.
ИНТЕРВЈУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ НОВЕ СРБИЈЕ ВЕЛИМИРОМ ИЛИЋЕМ

СМЕНА ВЛАСТИ НА ВИДИКУ

“Основна грешка ове власти је што је разбила институције ове државе које треба да дају сигурност, безбедност и гаранцију за егзистенцију њених грађана“, тврди председник Нове Србије
Прошле суботе шабачки Градски одбор Нове Србије посетио је председник странке Велимир Илић. Имајући у виду да ће се за неколико месеци одржати редовни парламентарни избори, искористили смо прилику да му поставимо неколико питања.
Да ли је Ваша данашња посета Шапцу и ГО Нове Србије “радног карактера“?
- Ми смо кренули широм Србије где се разговара о кадровским питањима, проблемима запошљавања, а посебан нагласак је на селу што је приоритет. Правимо квалитетне пројекте које ћемо као Нова Србија и коалиција понудити народу на изборима. Ти пројекти су реални, прави, и финансијски затворени. Тачно ће се знати ко ће их финансирати као и колико ће се људи запослити. Основни проблем је запослити грађане Србије да би могли да реше своје егзистенцијалне проблеме. Срби не траже милостињу, неће да се хране на казанима и народним кухињама и хоће поштено да раде, зараде и нормално живе.
Да ли сте задовољни радом Градског одбора Нове Србије у Шапцу?
- Имали смо проблема са куповином одборника, уцењивањима људи, претњама да ће остати без посла, међутим, све смо то превазишли, изашли смо из локалне власти, и сада настављамо нормалне партијске активности.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa