Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
ПОЧЕТАК ПРВЕНСТА КВАЛИТЕТНЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ ПИОНИРИ

“САВАЦИЈУМ“ - АНТЕ ПОРТАС

После дугог времена шабачки фудбал је добио још један клуб који је успео да са једном од својих селекција уђе у највиши ранг такмичења, те да љубитељима фудбала у Шапцу на ноге доведе најквалитетније селекције “Црвене Звезде“, “Партизана“ и “Војводине“.
У неколико неформалних разговора са секретаром ОФК “Савацијума“ Зораном Ширгићем покушали смо да сублимишемо оно што је најважније за рад ОФК“Савацијума“ и најавимо њихов старт у новој такмичарској сезони.
После баража за улазак у Пионирску прву лигу Србије морали сте решити читав низ проблема?
Да, прво смо морали решити структуру стручног штаба свих категорија. Евидентно је да је тренер пионира Кокановић, својим радом, односом према колективу, неспорним ауторитетом, и што је најважније, оствареним резултатом, заслуживао да му се пружи шанса да предводи пионире и у највишем степену такмичења. Кокановић је, међутим, сматрао да ће најбоље резултате пружити, ако настави да тренира дечаке са којим је и победио у баражу, а који су сада у категорији кадета. Управа клуба је прихватила његово мишљење, те је за тренера ангажовала Сашу Петровића, некадашњег врхунског играча, сада успешног тренера, који је пре неколико година успео да се са кадетима ФК “Мачва“ пласира у Прву лигу Србије и који је већ тренирао кадете ОФК “Савацијума“. Наравно, без икакве сујете, Саша Петровић ће имати сву могућу помоћ свих тренера у клубу, а пре свега Кокановића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa