Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
ТРЕЋИ ФЕСТИВАЛ ЗИМНИЦЕ

УКУСИ КОЦЕЉЕВЕ

Овогодишњи, трећи по реду Фестивал зимнице у Коцељеви, који се одржава под слоганом Укуси Коцељеве, почиње сутра и трајаће два дана. Најављен већи број излагача, како сертификованих, тако и из домаће радиности. Повећан број пријављених екипа које ће се надметати у припремању ловачког гулаша. Сем изложбе и продаје зимнице, посетиоци могу уживати и у бројним пратећим садржајима
Сутра у Коцељеви почиње трећи Фестивал зимнице, привредно-туристичка манифестација, која ће по први пут ове године трајати два дана. Тачно у подне, дизање заставе на платоу испред Дома културе, најавиће почетак манифестације, по којој је ова општина постала препознатљива. Слоган под којим се одржава овогодишњи фестивал је “Укуси Коцељеве“, јер се од давнина говори да у тамнавском крају “уме добро да роди“, а да су воће и поврће јединственог укуса. Фестивал зимнице успео је да, уз поштовање старих обичаја и рецептуре наших бака, том јединственом укусу продужи век трајања.
- Наша жеља је да тај фестивал увек буде нов, увек жив, а основна новина је што ће овога пута он трајати два дана. Очекујемо повећан број излагача како из пословног сектора, тако и из домаће радиности. Биће присутни и представници синдиката највећих предузећа у нашој земљи, као и представници више трговинских ланаца. И ове године поделили смо тегле произвођачима у домаћој радиности - рекао је организатор Фестивала зимнице Милутин Цвејић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa