Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
фото: сви ми који волимо ФК Мачва Шабац ФБ

фото: сви ми који волимо ФК Мачва Шабац ФБ

ФУДБАЛ: АКТУЕЛНОСТИ

Пут Златибора

Фудбалери Мачве путују данас (четвртак, 15. јул) на Златибор где настављају припреме за наредну сезону и борбу у Првој лиги Србије. Шапчани ће на планини боравити десет дана и тамо одиграти најмање четири припремне утакмице (Јавор, Лозница два пута и Бачка). До сада су уговоре потписала три појачања: Манојловић (19), голман, Тојчић (22) централни бек, обојица долазе из Звијезде, као и доскорашњи нападач Металца Арамбашић.

Тренерска вртешка
Свакодневно се дешавају промене у играчком кадру у нижим ранговима, а именовани су и нови тренери у редовима овдашњих српсколигаша, односно новајлије у Зони. Кратко је трајао боравак Жељка Милошевића у Богатићу, а уместо њега нови тренер Богатинаца је Жарко Тодоровић, некадашњи тренер ОФК Београда и Динама из Панчева. Нови српсколигаш Рађевац такође ће имати новог шефа стручног штаба. Уместо Мила Милановића, место тренера преузео је Зумбул Махалбашић, донедавно помоћни тренер Новог Пазара, пре тога тренер у Лозници, Мачви из Богатића и Звијезди. Цер из Петковице је остзварио историјски пласман у Зону, а после две узастопне промоције, Петковичани су се разишли са Самуровићем и именовали на његово место Игора Ђурковића, некадашњег тренера Прова и Мачве из Богатића.


У првој припремној утакмици Мачва је играла нерешено у Бијељини, против Радника, 1:1. Стрелац јединог гола за овдашњи клуб био је Мирољуб Пешић. По повратку у Шабац, Мачва ће одиграти и последњи припремни меч, дочекује Раднички из Сремске Митровице.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa