Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
Подржавамо иницијативу напредњака
ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ

Подржавамо иницијативу напредњака

Градски одбор Заједно за Србију подржава иницијативу Српске напредне странке да тужилаштво и надлежни судови коначно почну да се баве изборном крађом у Шапцу.

Уколико би апел шабачких напредњака уродио плодом, надлежни органи би видели да су на њиховим столовима, дуже од годину дана, пријаве против више од 100 лица које је поднео наш правни тим због куповине гласова и фалсификовања изборне документације.

Предали смо и пријаве против великог броја лица због угрожавања сигурности од стране чланова Српске напредне странке, за принуду и изнуду, а предата је и једна пријава Тужилаштву за организовани криминал која је обухватила челнике шабачког СНС-а и вође криминалних кланова у Шапцу.

Као доказни материјал прикупили смо и предали 143 потписане изјаве сведока, већи број фотографија и видео снимака.

Надлежна тужилаштва још нису покренула поступке у највећем броју случајева, а чекамо одлуке и по 16 Уставних жалби.

Ако би надлежни органи одговорили како налажу закони ове државе избори у Шапцу би били поништени као и тренутна нелегална власт. Без обзира на тренутни покушај манипулације Српске напредне странке, грађанима Шапца је све јасно. Због њих и због овог града који је окупиран и који незаустављиво пропада, правду ћемо потражити у Стразбуру.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa