Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ, СТИЖУ ИНВЕСТИЦИЈЕ

Долазе Израелци

Општину Владимирци су посетили потенцијални инвеститори у обновљиву енергију тачније соларну и после виђених неколико локација током августа ће се вратити да намере конкретизују:
Нашој општини пуно значи да се озбиљни инвестотори значајно баве овим простором и вољни су да у њега улажу. Следи нареденог месеца потписивање меморандума а потом надамо се и реализацијама. Биће То велики искорак у покушају да своје потенцијале најпре у природној предодређености претворимо у праве потезе за бољитак ових простора, вели председник општине Горан Зарић.
А током посете Министарству рударства и енергетике државна секретарка Јованка Атанацковић уз поменута улагања у соларне потенцијале изразила је задовољство а вођа тима из Владимираца заменик председника општине Милорад Милинковић је изразио жељу да се иде и корак даље:
Како је пољопривреда доминантна у нашој Општини истакли смо очекивања да се помогне у проналаску прерађивача воћа и поврћа попут некадашње Шапчанке и Воћара и тако заокружи процес што је наишло на одобравање а преговори следе.
Са закључком да долазе светли дани за питому општину обиља природних ресурса и вредних произвођача.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa