Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
АТЛЕТСКИ ТРЕНЕР ЛАУРА ЛУКИЋ

ДЕЦА СУ ОВДЕ УПОРНА И БОРБЕНА

Румунка Лаура Лукић од 2007. године у Крупњу води атлетски клуб “Јуниор“. Овдашњу децу одликује одлучност, упорност и борбеност. Упркос материјалним тешкоћама, мали атлетичари из Крупња за сада бележе значајне резултате
Лаура Лукић је рођена у Румунији. Од шесте године се бави атлетиком. По окончању школовања, услед немира који су задесили њену земљу крајем осамдесетих година прошлог века, долази у Србију. Овде није имала услове да активно тренира, али љубав према спорту није престала.
Вођена жељом да се поново врати атлетици, 2007. године основала је у Крупњу атлетски клуб “Јуниор“. Данас успешно тренира 26. деце.
- У Крупањ сам се удала 1993. године. Нисам могла да наставим са атлетиком, али та жеља је и даље живела у мени. Пре четири године, када су се стекли одређени услови, сагледала сам потенцијале које ово место има, и закључила да је идеално за атлетске припреме. Основала сам атлетски клуб, и сада се трудим да сво своје знање пренесем на ову децу ““ каже Лаура.
Под окриљем АК “Јуниор“ налазе се деца од предшколског узраста до средњошколаца. Њих по речима тренера одликује борбеност, упорност и одлучност. Особине неопходне за постизање врхунских спортских резултата.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa