Инфо

3. новембар 2011.3. нов 2011.
ТУРИСТИЧКА ПОНУДА ОПШТИНЕ КРУПАЊ

ШАНСА У “ЕКСТРЕМНОМ“ ТУРИЗМУ

Природне особености општине Крупањ погодују развоју нових тенденција у туризму. Одлични услови за бављење екстремним спортовима. Сеоски туризам све популарнији. Различите привредно ““ туристичке манифестације у току године у Крупањ привлаче велики број посетилаца
Како наводе у Туристичкој организацији општине Крупањ ово подручје има одличне природне предиспозиције за развој нових тенденција у туризму. Чист ваздух, шумовита околина и очувано окружење у самом Крупњу и околним планинама представљају идеално место за одмор рекреацију и спорт. У развоју екстремних спортова, за који ово подручје поседује одличне предиспозиције у Општини Крупањ виде своју шансу.
-Ово подручје је идеално за развој нових тенденција у туризму. Тренутно радимо на оплемењивању понуде различитим садржајима који подразумевају и бављење екстремним спортом, јер управо у томе видимо нашу највећу развојну шансу. Јесен је период када овај брдско планински крај највише посећују деца, јер почиње сезона рекреативних настава и екскурзија. Иначе, образовно рекареативни туризам представља основу тренутне туристичке понуде Крупња ““ наводе у ТОК.
Сеоски туризам је све популарнији. Мештани су заинтересовани да своја домаћинства прилагоде гостима, док се у непосредној близини Крупња налази неколико уређених излетишта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa