Инфо

3. новембар 2011.3. нов 2011.
У СУСРЕТ ПРЕМИЈЕРИ ФИЛМА „СЕОСКЕ ПРИЧЕ 3“

ЗРЕЛИ ПЛОДОВИ

После месец дана снимања и два месеца монтаже глумци Аматерског позоришта „Вожд“ са Мишара у сали Шабачког позоришта у суботу, 5. новембра, са почетком у 20 часова, премијерно ће приказати трећи део филма. Улаз слободан
Прошло је три године од првог дела аматерског филма „Сеоске приче“ чији је идејни творац био Душан Симић, један од чланова Аматерског позоришта „Вожд“ са Мишара. Радећи заједно три године по највећим врућинама, летњим олујама, па чак и хладном јесењем времену, без иједног приговора глумаца, прича о Радовану, Дари, Живки, Боси, Петрашину, Драгињи... привела се крају. Убрани су и последњи зрели плодови.
- Када је најлепше и најслађе, тада треба завршити једну причу. Заиста је било дивно свима. И мени као редитељу, и глумцима, и свима који су на било који начин помогли филму. Растанак од „Сеоских прича“ био је зиста емотиван и тежак што доказују сузе свих глумаца након последње снимљене сцене. Иако је крај, ми се никада нећемо растати од Радована, Даре, Живка, Босе, Петрашина, Драгиње и других. Они ће увек живети у нама и са нама ““ рекао је Душан Симић.
Позитивна атмосфера током снимања од 30. јуна до 30. августа, оптимистичан и ведар дух целе екипе донели су завршетак једног лепог дружења и радост да се филм што пре нађе на филмском платну. Пре тога очекивала их је двомесечна монтажа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa