Инфо

3. новембар 2011.3. нов 2011.
КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ СЛИКАР

ЦРТАМ ОД ТРЕЋЕ ГОДИНЕ

Они су млади, талентовани и кажу, истрајни у својим намерама да кад порасту буду сликари. Заједничка им је љубав према ликовној уметности и Школа цртања Браће Лукић где стичу прве поуке и развијају креативност
Почела је да црта са три године. У уметничку радионицу браће Лукић је кренула кад и у основну школу. Данас, ученица петог разреда ОШ “Стојан Новаковић“ Наталија Муњић, је одличан ученик, подједнако успешна на свим пољима. Међутим, и даље тврди да су ликовне уметност приоритет и да ће кад порасте бити сликар.
- У Школу цртања браће Лукић идем већ пет година. До сада сам доста научила. Да цртам животиње, људе, природу. На часовима се одлично дружимо, али пре свега доста радимо. Немам проблема са тим што су заједно деца свих узраста ““ каже Наталија.
Поред основних поука у цртању и сликању, у оквиру уметничког студиа браће Лукић, често се организују и мале радионице. Њихови полазници тада прелазе у трећу димензију. Од различитих материјала праве пластичне облике. Углавном по слободном избору.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa