Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Фото: РК Витез, шампион Србије: М. Гајић

Фото: РК Витез, шампион Србије: М. Гајић

РВАЊЕ: СЕНИОРСКО ПРВЕНСТВО г-р стил

Момчило за историју

Шабац добио првог сениорског шампиона у Грчко-римском стилу. Момчило Гајић исписао историју клуба и спорта. Угљеша корак од постоља. Још три такмичара
Низ великих достигнућа шабачког спорта дужи је за још једно велико остварење. Шабачки рвач, члан екипе „Витез“, где је и поникао, Момчило Гајић први је сениорски шампион Србије из Шапца у олимпијском стилу рвања Грчко-римским стилом. Момчило је титулу освојио у категорији до 67 кг. Пут до злата водио је кроз тријумфе у четвртфиналу против Игора Гавриловића из Партизана, потом у полуфиналу против рођеног брата и клупског друга Угљеше Гајића и на крају у великом финалу Момчило је савладао рвача Спартака Роберта Дудаша за велико, историјско славље.

Угљеша је победио Вању Куручева (Пролетер), а после пораза у полуфиналу од Момчила, поражен је и у дуелу за бронзу од поменутог Гавриловића.

Витез су представљали још: Немања Глигорић (до 77 кг), поражен у другом колу, остваривши једну победу и један пораз. Михаило Митровић је наступао међу рвачима до 97 кг, док се у тежински најјачој категорији (до 120 кг) надметао Илија Петровић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa