Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Неизвесно у Врбасу
КОШАРКА: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Неизвесно у Врбасу

Мало је недостајало да убедљиву игру у три четвртине против Ниша Дуга прокоцка у последњих десет минута када се догодио велики пад. Ипак победа је сачувана, освојени су бодови за повратак у златну средину, где ће позиције бити додатно ојачане уколико се Шапчанке победички врате и из Врбаса предстојећег викенда.

Дуга – Студент (Н) 75:72 (21:22, 21:15, 26:14, 7:21)
Сала Гимназије. Гледлаца: 200. Судије: Ракић, Димитријевић и Несторовић.
ДУГА: Глувић, Мијатовић, Пуношевац 15, Степановић, Хојзер 10, Стојковић, Иванов, Лонгомо, Продановић 7, Триковић 34, Матић 9, Лаловић.
СТУДЕНТ: Милојевић, Маринковић 33, Петровић, Шипка, Ђорђевић, Славковић, Ивков 7, Радојковић 4, Стошић, Динић 6, Тете 13, Младеновић 9.


Екипа из војвођанске варошице има победу мање од кошаркашица Дуге, а тимови деле исте амбиције ове сезоне. Јелена Јозић и Наташа Мијатовић су искуство и квалитет Врбаса, но и Лаковић, Поповић и Проктор су додатна снага и то су играчице на које се ослања тим уз неколико квалитетних младих кошаркашица, Марчетић, Бранжовски.

Специфичност Врбаса ове сезоне је да су све три победе забележиле на гостовању: Крагујевац, Ниш, Зррењанин, док на свом терену знају само за поразе уз тежак распоред. Претходне сезоне Врбас је победио у Шапцу, Дуга у Врбасу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa