Инфо

6. јануар 2022.6. јан 2022.
Једна неправилност
СЕДМИЧНИ ИЗВЕШТАЈ НАЧЕЛНИКА МУО

Једна неправилност

Од четвртка 30. децембра 2021. године до понедељка 03. јануара 2022. године спроведено је 1025 надзора, у којима је учествовало 89 инспектора. Током надзора инспектори су утврдили једну неправилност која се односи на личну заштитну опрему корисника у контролисаном објекту. За наведену неправилност изречен је један прекршајни налог од 5.000 динара
Након седнице Кризног штаба 28. децембра 2021.године, Радна група за сузбијање ширења вируса Ковид 19 одржала је 29. децембра радни састанак у проширеном саставу.У складу са закључцима Кризног штаба и Уредбом о мерама за спречавање ширења заразне болести Ковид 19, Радна група за сузбијање ширења вируса Ковид 19 утврдила је препоруке за појачан инспекцијски надзор у току јануара месеца 2022. године.

Према расположивим подацима евидентно је да су акције које су до сада организоване дале видљиве резултате ,па је неопходно наставити са истим интензитетом у спровођењу наложених мера.Редовни надзори се и надаље спроводе свакодневно, а појачани надзори током продуженог викенда од четвртка до понедељка. Промоција вакцинације спроводи се интензивно, како би се што пре дошло до циља.

Извештаји о спроведеним контролама свакодневно се достављају Мачванском управном округу.

Од четвртка 30. децембра 2021. године до понедељка 03. јануара 2022. године спроведено је 1025 надзора, у којима је учествовало 89 инспектора. Током надзора инспектори су утврдили једну неправилност која се односи на личну заштитну опрему корисника у контролисаном објекту. За наведену неправилност изречен је један прекршајни налог од 5.000 динара.

Од 19.марта 2021.године почео је са радом ЦЕНТАР ЗА КОВИД 19 МЕРЕ.Центар се налази на интернет адреси inspektor.gov.rs Сви заинтересовани могу поставити питања.

Здравствена струка и надлежни државни органи и даље апелују на све грађане да поштују наложене епидемијске мере и да се вакцинишу, како би у што крећем року дошли до колективног имунитета.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa