Инфо

6. јануар 2022.6. јан 2022.
Фото: ОБ Шабац

Фото: ОБ Шабац

“ХУМАНО СРЦЕ ШАПЦА” И МК “ЧИВИЈА” ДАРОВАЛИ ПРВУ БЕБУ РОЂЕНУ У ШАБАЧКОМ ПОРОДИЛИШТУ

Ваучер и сребрњак за Алексу

Беба која се прва роди на почетку нове календарске године, по устаљеном обичају добија вредносни ваучер од Фондације „Хумано срце Шапца“, а као „најбржа“ беба од мотоциклистичког клуба „Чивија“ Шабац сребрњак са логом клуба
У шабачком породилишту, првог дана Нове 2022. године у 11:20 часова дошла је на свет прва беба. Дечак Алекса, по рођењу тежак 3 килограма и 690 грама и дугачак 55 центиметaра, оцењен одличном оценом 9/10 по Апгар скору, је прво дете у породици Глигорић из Матијевца.

Беба која се прва роди на почетку нове календарске године, по устаљеном обичају добија вредносни ваучер од Фондације „Хумано срце Шапца“, а као „најбржа“ беба од мотоциклистичког клуба „Чивија“ Шабац сребрњак са логом клуба.

Фото: ОБ Шабац


У име фондације и мото клуба, директор ОБ Шабац др Слободан Поповић је уручио вредне поклоне младој Слађани Глигорић, мајци малог Алексе. Том приликом, др Поповић је изразио захвалност дародавцима на хуманости и сарадњи, а пресрећној мајци и њеном првенцу пожелео све најбоље и изразио наду да ће добијена новчана помоћ допринети да, по отпусту из болнице, што лакше и безбрижније наставе живот у окриљу своје породице.
Општа болница Шабац

Најновији број

18. август 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa