Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
Медицинар (фото: ФБ страна клуба)

Медицинар (фото: ФБ страна клуба)

РУКОМЕТ: ЖРК МЕДИЦИНАР

Предан рад упркос проблемима

Медицинар је временски дређено, на половини припрема за наставак сезоне. Повреде и инфекције отежавају рад, али девојке које су спремне раде према зацртаном интензитету.

-Не дамо се, иако ситуација није лака. Од старта припрема нас оптерећују повреде, грип, прехладе, Ковид инфекције. Одиграли смо недавно припремни меч против Бекамента без Ане Томковић, Александре Крстић и Љубице Ивковић, док се у првом полувремену повредила Тамара Којић. У среду је био у плану тренинг меч са Јагодином, али смо га отказали, не желећи да додатном списку повређених придодамо још неког због мање ротације – истиче тренер Медицинара Сандра Колаковић.

Планирани темпо тренинга траје и сви они који тренирају, предано раде и ту нема замерки шеф стручног штаба шабачког клуба.

-Верујем да су ово проблемима са којима су се сви клубови суочавали или ће се суочити. Списку повређених треба придодати Ивану Цветиновић и Нину Кажић коју мучи раме. Надамо се да ћемо у наредну недељу ући комплетни. Томковић се тек вратила, Крстић се враћа после Ковида. Надамо се да ће бити саниране повреде како би подизали форму до 30. јануара – додаје Колаковић.

Друга полусезона у Супер лиги започиње у фебруару, но пролећни део за Шапчанке почиње већ последњих дана јануара када у Шапцу, у дербију осмине финала Купа Србије, гостује Железничар из Инђије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa