Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Амбуланта у Јевремовцу пресељена у нови објекат

Квалитетнија здравствена заштита

У овој амбуланти лечи се више од 2000 пацијената. Саграђена по европским стандардима
Aмбуланта Дома здравља “Др Драга Љочић“ која се налази у Јевремовцу и у којој се лечило више од 2000 пацијената пресељена је у нови, већи и функционалнији објекат. Саграђена по еворпским стандардима, ова амбулата има прилаз за инвалиде, два тоалета за инвалиде, две ординације као и пространу чекаоницу. Пројекат је финансиран из буџета града, већином од повраћаја пореза на имовину.
-Ми ћемо на овај начин пружити бржу, квалитетнију и ефикаснију здравствену заштиту и омогућити да мештани ове Месне заједнице буду задовољни. Сигурни смо да ће ова амбуланта мотивисати запослене који буду у њој радили да раде још квалитетније – рекла је директорка Дома здравља „Др Драга Љочић“ др Јасмина Станковић.

Отварању је присуствовао градоначелник Шапца др Александар Пајић као и председник Скупштине града Немања Пајић.

-Сигуран сам да ће се број људи који су се лечили у овој амбуланти повећати јер су ово заиста услови у складу са веком у ком живимо. Овде смо имали амбуланту која није била у адекватним условима зато је Месна заједница у сарадњи са градом изградила овај простор – истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и подсетио шта је све до сада урађено на територији ове Месне заједнице.
-Урадили смо улицу Андрије Глишића и Церску улицу, пут према Маовима, пут до гробља, наставак улице Андрије Глишића. Многе добре ствари су у Јевремовцу већ урађене али ово је само почетак. Сигуран сам да ћемо заједно са грађанима од Шапца направити град будућности.
Председник МЗ Јевремовац Дејан Адамовић у име свих мештана захвалио се градској управи на доброј сарадњи.

-У старом простору нису постојали адекватни услови за лечење. Коначно, грађани ће моћи да се лече на прави начин.
Ж.П.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa