Инфо

7. јул 2022.7. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Добродошли на базене у Владимирцима

Локална самоуправа Општине Владимирци побринула се за освежење и пријатне тренутке у базену за одрасле али и оном мањем у којем освежење уз дечју грају налазе најмлађи. Од јутра до мрака, по оној народној, вече тискају бројни посетиоци а примамљив податак је да улазница стаје само 200 динара
Прави хит на овим просторима, базени у Владимирцима и овог врелог лета госте намернике из ове општине али и околних градова. Локална самоуправа Општине Владимирци побринула се за освежење и пријатне тренутке у базену за одрасле али и оном мањем у којем освежење уз дечју грају налазе најмлађи. Од јутра до мрака, по оној народној, вече тискају бројни посетиоци а примамљив податак је да улазница стаје само 200 динара:

„Наравно и овог лета деца до 7 година имају бесплатан улаз а они до 15 година ту погодност могу користити током седмице од понедељка до петка током купалиштне сезоне. Опет по традицији крајем јула креће и школа пливања и то за узрасте од седам до 11 година и од 11 до 14 година старости. Наравно да све ово не бисмо могли без помоћи Локалне самоуправе и разумевања челног човека председника Горана Зарића“- позива на базене у Владимирцима Иван Пакић директор ТО општине која управља овим базенима.

Фото: "Глас Подриња"


Не треба занемарити ни културолошке ни спортске садржаје током сезоне уживања уз бројна изненађења. А на располагању су на коришћење лежаљке и сунцобрани по цени од по 100 динара. Па ко воли, нек изволи, поручују гостољубиви домаћини.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa