Инфо

18. август 2022.18. авг 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Трио Свети наступио у Шапцу

Енергија која привлачи

Традиција дуга четири године. Комбинација старих и нових нумера. Енергија која уметнике доводи у Шабац. Најавала Фестивала крајем октобра
Трио врхунских музичара, Васил Хаџиманов, Марко Ђорђевић и Тријић наступили су у башти “Стелине” окупљени у Трио Свети својеврсни бенд који четврти пут свира за Шапчане. Међународно признати уметници, у „двотрећинској“ већини живот граде ван граница Србије, током лета бораве у земљи рођења и промовишу џез музику на летњој турнеји чија је редовна станица Шабац.

-Хвала свим сјајним људима и већ нашим редовним посетиоцима, а посебно ми је драго што увек видимо нека нова лица и младе слушаоце. Хвала Драгану Петровићу Сиру на ентузијазму и жељи која ствара позитивну енергију и ми је сваки пут осећамо. Атмосфера у Шапцу нам не дозвољава да заобиђемо овај град и уверен сам да ће нам док свирамо, Шабац бити драга тачка окупљања – рекао је Марко Ђорђевић, бубњар обраћајући се неколико стотина присутних у башти шабачког кафе ресторана.

Већ по традицији “Трио Свети” се представио новим нумерама, али и ретроспективом ранијих остварења из дугих, богатих соло каријера.

Концерт у августу је обележје лета, али и својеврсна најава Интернационалног блуз и џез фестивала крајем октобра у Шапцу који баштини традицију дужу од две деценије.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa