Инфо

1. септембар 2022.1. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ ПРЕД НОВУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ

Ранчеви и школски прибор првацима дар општине

У раскошном здању Дома ученика Посавотамнавске средње школе 119 оних који полазе у први разред из ОШ „Жика Поповић“ из Владимираца и „Јован Цвијић“ из Дебрца, протекле недеље подељени су ранчеви и пригодан школски прибор првачићима са територије Општине Владимирци. У пригодном обраћању а у присуству родитеља председник Општине Владимирци Горан Зарић је рекао:

„Овај букет лепоте и будућности наше општине симболично дарујемо на Велику Госпојину већ по традицији. Ово је само мали знак пажње према онима који су наша будућност а да се сете да њихова општина брине о њима. У Дому ученика смо да би знали да имају и средњу школу у Владимирцима и да ће моћи да и у том делу школовања изаберу оно што воле а опет са надом да ће и своју будућност наћи у својој општини, рекао је челни човек општине.

Фото: "Глас Подриња"


Уживали су првачићи на прагу обавеза у школама у пригодном програму а потом добили и ранчеве и школски прибор дар своје општине. Уз председника општине Горана Зарића поделили су их и челни човек СО Владимирци Раде Ковачевић и начелница општинске управе Славица Мирковић. Није пропуштена прилика да се изрекне захвалност и васпитачицама из предшколске установе а у букету будућности предњачили су Дуња, Милош, Василије, Јован, Марина, Александра, Сара, Петар, Стефан, Матија, Никола, Михаило, Нађа, Ана, Бојана, Андрија, Славица, Неда, Арсеније...
Било је то вече које ће нови школарци памтити до краја живота.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa