Инфо

1. септембар 2022.1. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Почетак нове школске године

Град обезбедио бесплатне уџбенике за прваке

Град Шабац први пут је обезбедио бесплатне уџбенике за ђаке прваке. Од 1. септембра 13 шабачких основних школа постаће богатије за 1.128 ученика који су уписали први разред. Уџбеници ће им, уз пригодан програм, бити подељени у четвртак на градском тргу од 19 сати.

-Будући да је полазак у школу велики догађај у животу сваког детета и родитеља, Град Шабац настоји да им тај дан остане у лепом сећању. Због тога сваке године организујемо велику прославу и том приликом додељујемо пригодне поклоне првацима. Ове године желели смо да одемо корак даље и да, значајније него до сада, помогнемо родитељима у припреми њихове деце за полазак у школу.
У том смислу, Град Шабац је први пут обезбедио комплет уџбеника за свако дете које полази у први разред. Пригодан програм биће одржан у четвртак 1. септембра, у 19 сати на градском тргу. Тамо ће децу сачекати њихови учитељи и уручиће им ранчеве са уџбеницима, а у име Града честитку ће им упутити градоначелник Шапца др Александар Пајић. Овом приликом желим свим првацима срећан почетак школовања- истакла је начелница Одељења за друштвене делатности Ана Маринковић.

Из градског буџета за бесплатне уџбенике опредељено је 10,5 милиона динара.
Д.Д.

Најновији број

20. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa