Инфо

1. септембар 2022.1. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Добродошлица за прваке у Јевремовој школи

За сваки дан леп и насмејан

Свечаним програмом добродошлице, Основна школа „Јеврем Обреновић“ у среду је дочекала ђаке прваке. Бивши четвртаци поздравили су тек уписане школарце стиховима подршке, а обратио им се и глумац Шабачког позоришта Страхиња Баровић. Наступио је и школски хор са својим нумерама.

Директор школе Душко Бојић поздравио је нове основношколце, истакавши да ће им та образовна установа бити подршка у новој етапи живота.

-Имамо 131 новог ученика којима желимо добродошлицу. Дочекаће их четири нова учитеља у матичној школи са мноштвом нових садржаја, активности, другара које ће упознати. Поред тога што ће се у нашој установи образовати и стицати нова знања, прикључиће се нашој многобројној породици и стећи нове пријатеље. Ове године имамо 1.041 ученика, двадесетак више него прошле. Враћамо се на наше старе путеве- рекао је Бојић.

„Нека вам сваки нови дан буде леп и насмејан. Здраво, прваци света, на крају овог лета, молим вас, осмех на лице, нова ђачка породице. Здраво, краљице мале, по знању нека вас хвале, школа је краљевско место, седите на ђачки престо. Здраво, краљеви мали, за никог не сме да фали, у школи се чува место, првачки ђачки престо. Девојчице и дечаци, враголасти весељаци, упућују позив вама. Певајте са нама, играјте са нама, смејте се са нама и учите са нама. Нека буде већа наша дечја срећа, нека буде сваки дан светао и радостан. Са срећом од почетка, пуно знања и напретка, свој дечици, свима, а посебно првацима“, поручили су им између осталог стари школарци.
Д.Д.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa