Инфо

15. септембар 2022.15. сеп 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ЗАВРШНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦА У КОРМАНУ

Без села нема живота у граду

“Захваљујући стабилности буџета, успели смо да у овој години поставимо Корман као један од приоритета и урадимо 1.950 метара путне инфраструктуре у три правца. Било је крајње време да мештани добију добре услове за живот, да би остали на селу и бавили се пољопривредом, што је већини основна делатност. Након Кормана, нови асфалт добиће и мештани Петловаче. Ниједно место у Мачви, Поцерини и Посавотамнави неће бити заборављено. Улагаћемо у наша села, јер без села нема ни живота у граду”, напоменуо је градоначелник Пајић
Градоначелник Шапца др Александар Пајић у уторак је обишао завршне радове на асфалтирању Радничке улице у Корману. Поред ове, урађене су Колубарска и улица Краља Петра Првог, које су значајне за живот мештана. Укупна вредност радова са ПДВ-ом је 16,5 милиона динара.

- Захваљујући стабилности буџета, успели смо да у овој години поставимо Корман као један од приоритета и урадимо 1.950 метара путне инфраструктуре у три правца. Било је крајње време да мештани добију добре услове за живот, да би остали на селу и бавили се пољопривредом, што је већини основна делатност. Након Кормана, нови асфалт добиће и мештани Петловаче. Ниједно место у Мачви, Поцерини и Посавотамнави неће бити заборављено. Улагаћемо у наша села, јер без села нема ни живота у граду, напоменуо је градоначелник Пајић.

Фото: "Глас Подриња"


Према речима председнице Савета МЗ Жељане Пантелић, дугогодишњи проблем у Корману је решен.

- Урађене су три најважније улице за мештане, с обзиром на близину школе, сеоског терена, Хладњаче за откуп воћа и поврћа, гробља... Захвални смо Градској управи и ЈП Инфраструктура Шабац на разумевању и помоћи, навела је Пантелићева.

У Корману, у три куће живи једанаесторо деце.

Урађене су три најважније улице за мештане, с обзиром на близину школе, сеоског терена, Хладњаче за откуп воћа и поврћа, гробља... Захвални смо Градској управи и ЈП Инфраструктура Шабац на разумевању и помоћи


- Овај пут ми значи много, пошто сам отац шесторо деце, највише због њих. Волео бих да остану на селу моја четири сина и две ћерке, каже мештанин Ненад Ђурђевић.

Уручене су захвалнице заслужнима за овај пројекат.
М.Ф.

Најновији број

30. новембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa