Инфо

12. јануар 2012.12. јан 2012.
ИВАНА АЋИМОВИЋ

РОЂЕНА ГИМНАСТИЧАРКА

Таленат Иване Аћимовић ученице седмог разреда ОШ „Мајур“ за гимнастику испољио се још од малих ногу. Најпре је њен таленат уочио наставник физичког Петар Симић који је саветовао да се почне озбиљније бавити овим спортом. Послушавши савет започиње са тренинзима у гимнастичком клубу „Слобода“ у Шапцу. За само четири месеца активног тренирања успела је да се окити првим одличјима.
- Већ првог дана стекла сам пуно другарица од којих сам јако лепо прихваћена и с којима сам направила прве озбиљније кораке на греди. Мој таленат и способност за ову дисциплину одмах је приметио и тренер Лепа Слобода. Највише волим да вежбам на разбоју и греди. Тренинге сам прекинула на кратко јер нисам могла да ускладим са школским обавезама пред крај првог полугодишта. Али, ћу наставити јер сам просто заљубљена у овај спорт, каже Ивана.
Тренинге је имала два пута недељно у Медицинској школи. На такмичењима која су уследила освајала је прва места. Једно од дражих је прошлогодишње у Новом Саду. За припремљену кореографију освојили су прво место.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa