Инфо

6. април 2023.6. апр 2023.
Борба за плеј оф до самог краја:  ЖРК Медицинар

Борба за плеј оф до самог краја: ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Миран крај док сан живи

Победа против Панчева сачувала плеј оф снове. Наредно коло слободно. Без приотиска, сезона је већ успешна. Госотвање у Инђији прилика за доказивање
Медицинар је на опроштају од домаће публике у регуларном делу сезоне забележио победу против Панчева и задржао шансе у борби за плеј оф. Последња два кола ће дати одговор да ли су Панчевке биле и последњи ривал у сезони у Шапцу или само пред плеј оф. До краја су још две рунде, али ће Медицинар одиграти само један меч, јер је према распореду у претпоследњој рунди слободан и помно прати исходе надајући се да ће у последњем колу имати прилику да сам одлучује о својој судбини. Било како било, плеј оф ове сезоне није био амбиција, већ смели сан који су чувале младе шабачке рукометашице до самог краја. Прате, надају се, али сезона је свакако успешна без обзира да ли их до краја очекује једна или више утакмица.

Медицинар – Панчево 35:26 (22:13)
Хала Зорка. Гледалаца: 300. Судије: Бубања и Црњански (Б. Паланка). Седмерци: Медицинар 9(8); Панчево 4(3). Искључења: Медицинар 12; Панчево 14 минута.
МЕДИЦИНАР: Х. Петрић 1, Радић 1, Којић 3, Радић 1, Радовић, А. Васић 5, Лацковић 2, Т. Васић, Цвејић (9 одбрана), Благојевић 3(1), Е. Петрић 1, Цветиновић 1, Стевић, Драгосављевић 4, Мандић 10(7), Ракић 4, Јаковљевић (3 одбране).
ПАНЧЕВО: Максић (7 одбрана), Станишковић 2, Павлов, Рогуља 5, Маркагић 3, Стекић 2(2), Величковић 10(1), Бркић, Камбрушић 2, Белић 2, Вранић (4 одбране), Кепчија, Рауш, Георгијев.


-Наш циљ је увек победа. Уверен сам да је било много више добрих него лоших тренутака ове сезоне. Железничар је шампион и свакако не можемо путовати као фаворити у Инђију, али нећемо ни страховати. Слободан викенд је прилика за даљи рад и припрему онога што следи – истакао је тренер Ненад Тешић након тријумфа над Панчевом.

Следи гостовање у Инђији за Шапчанке


Тренутни распоред на табели је пред вама. У следећем колу, док шабачки клуб буде одмарао, Младост ће гостовати у Аранђеловцу, свакако не као фаворит, али са већим мотивом у односу на домаћина, док ће Војводина дочекати Наису, тим у борби за опстанак. У последњем колу ће Новосађанке у госте првом фавориту и најбољем тиму Лиге, Јагодини, док ће Младост играти против Панчева на свом терену.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa