Инфо

13. април 2023.13. апр 2023.
М. Јовановић  и В. Брајовић

М. Јовановић и В. Брајовић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Троје за позицију два

Борба за друго место траје. Распоред сличне тежине за сва три ривала. Реално да одлучује о свему последње коло. Циљ предност домаћег терена и избећи Војводину у полуфиналу плеј офа
Крагујевац је успешно прескочен и Металопластика Елискир је сачувала „пол позицију“ у борби за друго место и предност домаћег терена у полуфиналу плеј офа. Динамо и Партизана настављају потеру, однели су бодове у Панчеву, односно Зрењанину и још вребају кикс „плавих“ да преузму позицију два или бар избегну Војводину у полуфиналу.

Шапчани ће у наредном колу, 19. априла, дочекати Топличанин из Прокупља. Наизглед меч у којем ће бити прилика да се разигра већина играча, јер победа не сме долазити у питање. Ипак, меч из јесењег дела сезоне је најбоље упозорење шта може да се деси. Домаћи су ван свих очекивања изборили реми против „пластичара“, међутим дефинитивно нису квалитетом тим који може парирати домаћим и све осим победе биће велики неуспех. Колико је реална победа Металопластике Елискир, толико су очекивани и тријумфи Динама против прежаљеног Рудара у Костолцу и Партизана на домаћем терену против Кикинде. Очекивано је да дистанца остане иста као у овом тренутку.

Раднички (КГ) – МП Еликсир 25:28 (17:15)
Крагујевац. Гледалаца: 100. Судије: Боричић и Марковић. Седмерци: Раднички 3(2); МП Еликсир 4(3). Искључења: Раднички 14; МП Еликсир 8 минута.
МП ЕЛИКСИР: Павковић (2 одбране), Додић 2, Јевтић 2, Канкараш 6 (3), Срдановић 1, Мирковић, Миловановић 3, Иванић 1, Арсић (8 одбрана), Дамјановић, Симић 2, Брајовић 4 , Јовановић 4, Паповић 1, Петровић, Дакић 2.


-Настављамо даље, вратили смо се после пораза од Дубочице. Очекивали смо тежак меч, али већ смо фокусирани на Топличанин, јер је сваки меч и борба за бодове и припрема плеј офа, без обзира ко буде ривал. За сваки успех је неопходно да будемо најбољи што можемо – рекао је након меча Канкараш.
Сва је прилика да ће коначан одговор дати последње коло, 3. маја, када у Шапцу гостује Војводина, а Динамо и Партизан играју међусобно, ипак пре него што се изговори „хоп“ треба скочити, односно савладати Топличанин и Југовић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa