Инфо

13. април 2023.13. апр 2023.
Јовани само небо граница
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОСАВОТАМНАВСКА СРЕДЊА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА

Јовани само небо граница

На 19.Републичком такмичењу Угоститељско-туристичких школа за профиле кувар, конобар, посластичар, Посавотамнавска средња школа са Домом ученика је освојила прво место у конкуренцији конобара. Такмичење је одржано у Београду у хотелу Палас где је Јована Марић освојила чак 99 од могућих 100 бодова и шампионски демонстрирала своје умеће са 40 теоретских и чак 59 практичних бодова:

„ Лепо је када се љубав ка занимању и упоран рад крунише оваквим успехом. Ово делим са својим другарима, професорима, директорком и наравно дарујем својим Владимирцима, уз наду да ћу зашто да не, имати само као први степеник у напредовању у струци, вели републичка шампионка.
Ментор Драган Обреновић блиста од среће:

„ Беспрекорно дете, велики борац и нестварни таленат, иде стазом којој је само небо граница. Изборила је и упис на даље школовање, па се можемо у догледно време дичити и будућим менаџером а изнад свега стоји рад, рад и само рад, воља и таленат и самоувереност што ме чини поносним да имам таквог ученика и то у школи из Владимираца која напросто жање медаље на оваквим такмичењима, додаје ментор шампионке.



Школа се опет поноси својим ученицима где је Јована прави драгуљ, додаје в.д. директорица Душица Њагојевић:

„ Ми се трудимо да оптимално образујемо потребне кадрове и тако оправдамо углед који имамо. Мала смо средина али и магнет за ученике околних градова и општина па уз честитке Јовани ето Владимирце исписујемо најсветлијим бојама.

А за крај само констатација да мале средине као по правилу изнедре велике таленте и способне људе.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa