Инфо

25. април 2024.25. апр 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Општина Владимирци, обележен је Дан планете земље

Допринос младости Владимираца

Пригодним радовима да Дан планете земље изложили су и платнене торбе и корпе од природних материјала али и бројне умотворине. Био је празник надахнућа који младима служи на част а старије обавезује да личним примером покаже за једину планету земљу коју имамо. Локална самоуправа Општине Владимирци чини све да у скоро нетакнутој природи учини све да тако и остане
По традицији испред здања Конака Дан планете земље у само основцима својственом стилу. Остају речи најмлађих да се мора више бринути о јединој планети коју имамо и да више бринемо о земљи како најмлађи тако и старији који неретко не показују то на делу.

Фото: "Глас Подриња"


Пригодним радовима да Дан планете земље изложили су и платнене торбе и корпе од природних материјала али и бројне умотворине. Био је празник надахнућа који младима служи на част а старије обавезује да личним примером покаже за једину планету земљу коју имамо. Локална самоуправа Општине Владимирци чини све да у скоро нетакнутој природи учини све да тако и остане.

Ученици основне школе Жика Поповић капа доле за искрену бригу за околину око себе јер вазда остаје поука да прво треба уредити своју средину и дати општем спасу планете нам насушне пошто
нас огромним променама опомиње


Да све тако и остане млади дају пример како се може и мора бринути о планети земљи коју потомцима остављамо у наслеђе. Ученици основне школе Жика Поповић капа доле за искрену бригу за околину око себе јер вазда остаје поука да прво треба уредити своју средину и дати општем спасу планете нам насушне пошто нас огромним променама опомиње.

Радује да се свест оних којима остављамо простор у којем живимо и према којем се нажалост понашамо недолично увелико расте и чини да нас својим делима опомињу, Владимирцима на част а планети земљи на спас.
С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa