Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Л. Иванић (РК Металопластика Еликсир)

Л. Иванић (РК Металопластика Еликсир)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Каћ пре шампиона

Трка за друго место најинетерсантнији део сезоне. Динамо славило у Костолцу. Каћ увод у дерби коло трећег дана маја. Војводина у Шапцу 3. маја
Морамо претпоставити да је синоћ Металопластика Еликсир победила Топличанин на домаћем терену. Новине су већ биле на путу ка Шапцу када је меч у „Зорки“ почео, међутим разлика у квалитету је таква да је све осим победе домаће екипе права сензација коју нико не очекује. Уколико је све било у складу са очекивањима, екипа Владана Матића је већ мислима на суботи и гостовању у Каћу где треба да обезбеди друго место и пред последње коло. Свакако ће након „Храма“ уследити пауза до трећег маја и у најави спектакуларног кола где Металопластика Елискир дочекује Војводину, а Партизан дочекује Динамо.

Југовић је потенцијално у проблему по питању опстанка, посебно уколико синоћ није савладао Раднички. Велики мотив ће имати стари ривали, нису за потцењивање, посебно након прелазног рока где су ангажоали Ковачевића из Војводине, Кнежевића из Звезде, а у саставу су два екс „пластичара“ Терзић и Травар. Ипак, јасно је ко је квалитетнији.

Уколико није било изненађења синоћ и уколико их не буде у суботу, нити у Каћу, нити у Панчеву где Динамо игра против Шамота, односно Београду где Партизан гостује Обилићу, пред последње коло шабачкој екипи одговара победа против шампиона, реми, па чак је и пораз прихватљив уколико Динамо победи или Панчево и Партизан ремизирају. Све је на ниову претпоставки, али узбуђења не мањка.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa