Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Н. Марковић, капитен ВК Шабац

Н. Марковић, капитен ВК Шабац

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Како изгледа дан после?

Двомеч на Градском базену у среду. Шабац морао да надокнади минус три. Сава почела борбу за опстанак у Првој А лиги
Освануо је дан после, дан после ватерполо среде на Градском базену и за разлику од вас драги читаоци који сте или присуствовали двомечу или бар знате исход, ми у тренутку писања можемо само да нагађамо шта се збивало синоћ, надајући се да су исходи повољни. Јасно је да ВК Шабац може много боље и више него што је показао на Бањици пре осам дана. Био је пред изузетно тешким задатком, морао је да надокнади минус од три гола против одличног Партизана. Свакако задатак није лак, али ни неизводљив.

Партизан – Шабац 9:6 (1:2, 1:1, 3:2, 4:1)
Београд. Судије Раковић и Балажевић. Искључења: Партизан 14, Шабац 9. Петерци: Партизан 3 (3)
ПАРТИЗАН: Костров, Јакшић, Милош 1, Мушикић, Гак, Гладовић 2, Тртовић 2, Јауковић, Божовић, Смиљевић 2, Гига 1, Папарић 1, Милошевић, Бодирога.
ШАБАЦ: Живојиновић, Мараш, Марковић 1, Репановић, копцев, Круг, Бараћ, Станић 1, Тубић 1, Шулц 1, Стојановић 2, Кораћ, Гавриловић, Тохољ.


Сава дочекала ТЕНТ
Млади тим Саве, најмлађи у Првој А лиги, изборио је прилику да опстанак потражи у баражу где има предност домаћег терена у односу на вицешампиона Прве Б лиге, ТЕНТ Обреновац. Први тим који оствари две победе играће наредне сезоне у другом рангу. Искуство је на страни Обреновца и тренер Саве Мирослав Мандић дао им је улогу благог фаворита, пре свега због искуства, но очекује неизвесне утакмице. Верујемо да су и изданци школе ВК Шабац имали подршку синоћ на путу великог успеха. Други меч је у суботу у Обреновцу.


Верујемо да је био спектакл, а надамо се да су на крају трибине поздравиле домаћи тим као учесника полуфинала плеј офа. Шаикутидинов је недостајао у Београду.

Борба за опстанак: ВК Сава


Какав год да је исход, сезона 2022/23. остаје упамћена по великом успеху у Европи, четвртфиналу Евро купа, сјајној атмосфери, потом бољем пласману у Региоанлној лиги, а надамо се да су у току припреме за полуфинале. Нису нам познати исходи ни у преосталим четвртфиналним мечевима, но ту није било дилеме око укупних победника. Звезда, Раднички који ће играти међусобно за финале и Нови Београд који чека бољег из дуела Шапца и Партизана. Полуфинале сартује без паузе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa