Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Пројекат АГЕ+

Пројекат АГЕ+

Пројекат АГЕ+ има за циљ подстицање међугенерацијске солидарности, разумевања и суживота, као и стварања шире социјалне кохезије између генерација. Веома је важно да друштво активно учествује у побољшању положаја старих лица, јер међугенерацијске солидарности осликава уређеност једне заједнице
У Тренинг центру Шабац одржана је уводна радионица у оквиру предстојећег пројекта АГЕ + у којој су учествовали корисници Геронтолошког центра Шабац. Корисници су имали прилику да израђују сувенире за предстојеће ускршње празнике.

Пројекат АГЕ+, на територији града Шапца и Сомбора, спроводи Tara International Consulting doo уз финансијску подршку Volkshilfe Solidaritet и Аустријске развојне агенције


Пројекат АГЕ+ има за циљ подстицање међугенерацијске солидарности, разумевања и суживота, као и стварања шире социјалне кохезије између генерација. Веома је важно да друштво активно учествује у побољшању положаја старих лица, јер међугенерацијске солидарности осликава уређеност једне заједнице. У креирању и спровођењу јавних политка одговроност дели и локална самоуправа, која треба да посредством јавних политика оснажи укључивање старих лица у економски, политички и друштвени живот заједнице. Пројекат ће разјаснити положај старих лица у друштву и аспекте међугенерацијских односа, али и омогућити креирање сета препорука које се односе на јавне политке из области социјалне заштите, са циљем побољшања квалитета живота старијих особа.

Пројекат АГЕ+, на територији града Шапца и Сомбора, спроводи Tara International Consulting doo уз финансијску подршку Volkshilfe Solidaritet и Аустријске развојне агенције.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa