Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Селекција ЖРК Медицинар до 14 година (фото: ЖРК Медицинар)

Селекција ЖРК Медицинар до 14 година (фото: ЖРК Медицинар)

РУКОМЕТ: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Траса ка завршници

Две селекције Металопластике, до 12 и до 14 година убедљиви су лидери у Супер лигама РС Војводине и на сигурном су путу ка државном првенству. У последње одиграним мечевима селекција до 12 година сачувала је максималан учинак победама над Кикиндом 25:10 и Потисјем 11:6. Максималан учинак ће покушати да задрже и предстојећег викенда у Темерину, ривали су домаћа Младост и Лавови из Бачке Паланке.

Екипа до 14 година има у 12 кола један реми и 11 победа. Обе селекције имају осетну предност у односу на пратиоце и сигурни су учесници државне завршнице. Тим до 16 година има по пет победа и пораза у десет кола и налази се на петој позицији. Утисак ће покушати да поправи против Пролетере и Динама у суботу у Новм Саду.

Рукометашице Медицинара до 14 година практично су обезбедиле пласман на државно првенство. Остаје питање са које позиције ће међу 12 најбољих. Оствариле су тријумфе против Наисе 16:13 и Металца 15:12 у последње одиграним колима Лиге Рукометног савеза централне Србије. Оне имају пет победа, један реми и два пораза, а изабранице Татјане Поднар очекују за викенд утакмице против екипе Немањић, на зачељу табеле и аранђеловачког Бекамента.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa