Инфо

20. април 2023.20. апр 2023.
Нада без притиска: ЖРК Медицинар

Нада без притиска: ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Пут у Инђију

Последње коло. Меч у Инђији има тежину. Синоћњи мечеви одредили да ли Шапчанке зависе само од себе или и од других мечева. Сезона свакако већ успешна
Сезону Супер лиге за рукометашице обележиле су три дуге паузе, распоред који није одговарао екипама, али одлуку је донела Лига. Најпре није било утакмица од краја октобра до краја новембра, затим од средине децембра до средине јануара и последња од почетка до друге половине априла. Још дужа последња пауза је за Медицинар, јер ће након 31. марта наредни меч одиграти 22. априла у Инђији. Без обзира на резултате у јучерашњој рунди (19. априла), када је Медицинар слободан, Шапчанке ће задржати неке шансе за позицију четири и гостовање у Инђији ће имати тежину.

У тренутку када настаје текст пред вама није познато да ли ће изненађење у Инђији бити довољно за доигравање или Шапчанке зависе од исхода других утакмица. Младост дочекује Панчево у Пазови, Војводина је гост Јагодине.

-Оне су шампионке, због Европе су имале нешто слабији старт, али су се вратиле и у другом делу сезоне су беспрекорне, апсолутно могу да конкуришу опет за титулу. Фаворити су против нас, али не идемо тамо само да се појавимо, већ да покушамо да направимо изненађење. Сањамо и успех и плеј оф, без оптерећења, јер плеј оф није био циљ, већ жеља и поносни смо што смо до краја били у борби уз све пробелеме са повредама и изостанцима – истиче првотимка.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa